Wind- en zonne-energie

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Regio Service biedt een breed assortiment aan duurzame installaties; betaalbaar en betrouwbaar. We geven je deskundig advies en bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Je bespaart zo niet alleen flink op je energierekening maar het is ook nog eens goed voor het milieu!

Zonnepanelen Teboza

Domain Belle Cour te Panningen

Zonnepanelen zijn een goede investering

Kijk eens om je heen bij jou in de straat. Iets hoger. Nog iets hoger. Wat zie je dan? Daken en dakpannen, toch? Nog meer? Zonnepanelen, zwarte of blauwe. Als je volgende maand nog eens kijkt, zijn er weer panelen bijgekomen. Duurzaamheid is namelijk een hot item. Er is veel om te doen. En we moeten allemaal mee. Voor onze eigen toekomst, maar vooral voor de toekomst van onze (klein)kinderen. Jij wilt toch zelf ook - binnen je mogelijkheden - bijdragen aan een beter milieu én daarnaast nog geld overhouden? Het enige juiste antwoord hierop is ‘jazeker’.

Geld overhouden klinkt als muziek in je oren
Zelf opwekken van elektriciteit kost geld. Daar hoeven we niet om heen te draaien. Je moet de zonnepanelen kopen en laten installeren. Maar dat is eenmalig. En de overheid vindt duurzaamheid zó belangrijk dat je 21% BTW terugkrijgt. Mooi meegenomen. Ongeveer na 6 of 7 jaar heb je jouw investering al terugverdiend. Daarna is het rendement veel hoger dan op je spaarbankrekening.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?
Voor de hand ligt natuurlijk het verlagen van je elektriciteitskosten. Je bent meteen ook minder afhankelijk van je energieleverancier en de stijgende energieprijzen. Je draagt bovendien bij aan een beter milieu (duurzaamheid), want je vermindert de CO2-uitstoot van je woning. Mocht je je huis over een tijdje willen verkopen, verhogen de zonnepanelen ook nog eens je woningwaarde. Niet verkeerd, toch?

Zonnepanelen zijn een goede investering
Heb je een paar duizend euro op je spaarrekening staan die je niet per se nodig hebt? Wil je een bijdrage leveren aan een beter milieu en wil je uiteindelijk geld overhouden? Dan is het laten installeren van zonnepanelen zeer zeker de moeite waard.

Meer weten over zonnepanelen of andere duurzame producten? Neem dan contact op met Regio Service.

Onze projecten

Weten voor wie wij werkzaam zijn? Hieronder vind je een greep uit onze projecten waar wij op het gebied van wind- en zonne-energie werkzaam zijn geweest.

Dorpshuis De Sprunk

Zonnepanelen op dorpshuis 'De Sprunk', Koningslust.

Smartflower

Smartflower op locatie.

Bedrijvenverzamelgebouw

Installatie zonnepanelen op bedrijvenverzamelgebouw.

Gemeente Peel en Maas

Installatie zonnepanelen bij de Gemeente Peel en Maas.

Gemeente Peel en Maas

Plaatsen omvormers voor zonnepanelen bij Gemeente Peel en Maas.