Domotica

Je verlichting, airconditioning, inbraakalarm en zonneschermen automatisch regelen via je telefoon? Zelf je sfeer in huis instellen of de verwarming op afstand bedienen? Regio Service biedt de nieuwste technieken voor jouw ultieme wooncomfort. Maar denk ook eens aan de integratie van domotica in bedrijvenpanden voor een veiligere werkomgeving. We denken graag met je mee!

Domotica: meer comfort, gemak en veiligheid

“Hey Google, doe je de lampen aan? Sluit je ook even de gordijnen en zet je de thermostaat lekker op 21 graden?” Dit is nu wat ze noemen: domotica. Een vorm van, want naast Google heb je nog andere en betere mogelijkheden. Je automatiseert met slimme elektronica allerlei processen in en om je huis of je bedrijf. Ik hoor je denken: waarom zou ik dat doen? Nou, denk eens wat voor een extra comfort en gemak je gaat ervaren als je veel dingen kunt regelen met je smartphone. Dan hebben we het nog niet eens over meer veiligheid (camera’s, alarm). Hmm… interessant, maar het kan zeker niet meer in mijn bestaande huis ingebouwd worden? Jawel, hoor. Lees snel verder.  

Domotica maakt je leven makkelijker
Wil jij zoals zovelen meer gemak en comfort én ben je bereid om hiervoor te betalen? Kies dan voor domotica. Je leven wordt een stuk makkelijker. Zit je op je werk, wil je eigenlijk niets missen van wat er thuis gebeurt. Ding dong. Staat de postbode voor je deur met een pakketje. Jij vertelt hem via de videodeurbel dat hij het doosje bij de buren op nummer 16 af kan geven. Je rijdt om 17.00 uur naar huis en zet alvast je thermostaat hoger. Kom je heerlijk in een warm huis binnen. Heb je je net geïnstalleerd op de bank en zit je helemaal in je favoriete serie, doe je gewoon even met je smartphone de gordijnen en rolluiken dicht. Domotica, waar was je al die tijd?

Hakken en breken is niet nodig
Je zou denken dat je domotica alleen kunt aanleggen als je je huis verbouwt of als je een nieuwbouwwoning laat bouwen. Dat was een tijd geleden zo. Dan kon je er maar beter niet aan beginnen in een bestaand huis. Dat bracht te veel hak- en breekwerk mee. Als je er nu voor kiest, kun je met kleine ingrepen je huis domotica-proof maken. Het complete systeem kan communiceren via de bedrading die je al in je huis hebt. Je hoeft dus niet te verbouwen óf verplicht te verhuizen. Yes!

Klein beginnen en steeds uitbreiden
Natuurlijk hoef je niet meteen je hele huis vol te stoppen met slimme elektronica. Je kunt gewoon klein beginnen en het steeds verder uitbreiden. Heb je domotica geïnstalleerd dan hoef je niet meer van de bank af. Nou ja, alleen voor je sloffen en een kop koffie dan.

Zie jij dit wel zitten en wil je een afspraak maken? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Regio Service. 

Onze projecten

Weten voor wie wij werkzaam zijn? Hieronder vind je een greep uit onze projecten waar wij domotica hebben verzorgd.

Villa Roggel

Complete installatie met domotica, warmtepomp, inbraak- en camerasysteem enzovoort.

Installatie woonhuis

Regelkast met KNX actors in bedrijf stellen.