Werk jij nou nog stééds niet bij Regio Service?
Dat het bij Regio Service fantastisch werken is kunnen al onze medewerkers je haarfijn uitleggen. Maar het is natuurlijk nog veel beter om dat zelf te ervaren. En je hebt mazzel, want er zijn vacatures! 
Om je alvast een beetje te laten proeven van alles waarvan je mag meegenieten als je lid wordt van ons team, geven we je graag een paar goede redenen om vandaag nog te solliciteren.  

1. Je hoeft je geen moment te vervelen.
Bij Regio Service is geen dag hetzelfde. We hebben een grote verscheidenheid aan opdrachten zodat er elke dag nieuwe dingen op je pad komen en je iedere avond als je naar huis gaat weer iets hebt geleerd waardoor je werk nóg leuker is geworden.

2. Je hebt de allerleukste collega’s.
Wij van Regio Service werken hard, maar daarnaast is er ook veel ruimte voor een stukje persoonlijk contact. We zijn een hecht en informeel team. We zijn er voor elkaar, niet alleen op zakelijk gebied, maar ook als het privé misschien even tegenzit en je wel wat steun kunt gebruiken. 

3. Je ontvangt een fijn salaris.
We kunnen er quasi nonchalant over doen, maar het is nog nooit iemand gelukt om van de lucht te leven, dus een fijn salaris is belangrijk. Bovendien hoort vakwerk passend beloond te worden. Je mag er daarom op rekenen dat jouw kennis en ervaring door ons op waarde geschat wordt.

4. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen.
Hou jij van uitdagingen? Wil je bij blijven in je vak en ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen? Krijg jij energie van het bedenken van oplossingen voor de uiteenlopende problemen die je in de dagelijkse praktijk tegenkomt? Dat juichen wij toe! Stilstand is achteruitgang zei een wijs persoon ooit, en zo is het maar net. Daarom bieden wij jou alle ruimte om te blijven groeien. Daar plukken wij graag samen met jou de vruchten van.

5. Work hard, play hard.
Waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor ontspanning, daar zijn we ons bij Regio Service van bewust. Bovendien houden we van gezelligheid. Hou er als je bij ons komt werken dus maar alvast ernstig rekening mee dat je deel zult gaan uitmaken van de meest leuke teamuitjes die je maar kunt bedenken. Dat staat niet alleen garant voor een heleboel plezier, maar dat verstevigt ook nog eens de onderlinge band. 

Solliciteren?
We hebben er alle begrip voor dat je nu niets liever wil dan onmiddellijk bij ons aan de slag gaan. Het goede nieuws is dat dat kan! Hoe? Simpel! Ga naar https://werkenbij.regio-service.nl/ en vul het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op en voordat je het weet is je droombaan een feit!